Afspraak – Malden

Afspraak

Afspraak

Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Wij wijzen u erop dat u uitsluitend op werkdagen telefonisch uw reservering kunt verplaatsen of annuleren. Dit kan tijdens onze openingstijden.

Afspraakherinnering

Wij versturen dagelijks afspraakherinneringen per mail naar onze patiënten voor de afspraak die gepland staat voor de volgende werkdag. Dit is een gratis extra service die wij verlenen aan onze patiënten waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht u onverhoopt geen herinnering ontvangen, betekent dit niet dat uw afspraak geannuleerd is.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we zorgen dat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. U dient dan wel vóór 10.30 uur contact op te nemen met de praktijk.

Uw gegevens up-to-date

U bent altijd zelf verantwoordelijk om eventuele wijziging aan ons door te geven (bijvoorbeeld een verandering van zorgverzekeraar, e-mail adres of telefoonnummer)

Spoed buiten praktijkuren

Mocht u spoedeisende tandheelkundige hulp nodig hebben buiten praktijkuren dan is er altijd een dienstdoende tandarts die u kan helpen. U kunt terecht bij de Nijmeegse Tandartsen Post op het Spoedplein van het CWZ Weg door Jonkerbos 106 6532 SZ te Nijmegen. Er is hiervoor een Centraal Spoednummer, namelijk 0900-8276 456. U dient er rekening mee te houden dat tijdens de avond of weekenddienst, de behandeling contant zal moeten worden voldaan