Behandelingen – Malden

Behandelingen

Behandelingen

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures, op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar

Bleken

Het is op verschillende manieren mogelijk uw tanden op een veilige wijze witter te maken. Hierover informeren wij graag persoonlijk omdat het resultaat sterk afhankelijk is van uw gebitssituatie. Voor een voordelig tarief hebben wij bleeksets samengesteld om thuis te bleken. Hierbij maken wij op maat gemaakte malletjes zodat de gel optimaal en veilig werkt.